SUP Beginnersles

Wil je kennismaken met de Stand Up Paddle Sport? Dat kan! Kom dan naar de SUP Beginnerslessen. Vanaf week 16 starten wij weer op verschillende plaatsen met een losse clinic als opstart van het seizoen. Na de meivakantie in week 19 beginnen dan weer de eerste lessen uit een reeks van drie.

Een losse clinic staat gepland op donderdag 18 april in Franeker. Deze clinic start bij de steiger aan de Spaarbankstraat net voorbij het Elfstedenbruggetje.

De eerste les in Grou start op maandag 6 mei gevolgd door maandag 13 en 20 mei. De lessen vinden in Grou plaats bij Zeilcentrum Grou, Wilhelminastraat 3.

De eerste lessenreeks in Akkrum start op donderdag 9 mei gevolgd door 16 en 22 mei. De lessen in Akkrum vinden plaats bij jachthaven ‘de Drijfveer’-Tusken de Marren, Ulbe Twijnstrawei 31.

De tweede lessenreeks in Akkrum is ook gepland en start op donderdag 6 juni gevolgd door donderdag 13 en 20 juni.

Mochten er last minute wijzigingen zijn i.v.m. het weer of het uitwijken naar een andere locatie dan posten wij dat voor de middag op de dag van de activiteit op FB.

Wat mag je verwachten
Uitleg van materiaal, peddeltechniek, leren staan en balanceren op je board en als het mee zit de eerste avond al een klein tochtje. Lesduur 75 minuten.

Kledingadvies: korte broek met hemdje of shirt. Mocht het wat kouder zijn een trainingsbroek en een dun jasje. Een reserve setje droge kleren is misschien handig… maar uit ervaring ‘vaak’ niet gebruikt! 😉

Tarieven
– Losse SUP les: € 18,50
– 3 lessen kaart: € 52,50
– 5 lessen kaart: € 87,50
– meer lessenkaart in overleg!

De lessen zijn inclusief huur van board, leash en paddle. Wetsuit te huur voor: € 3,50

Beginnersles 1

img_8907img_3047

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.