SUP Nieuws

SUP liefhebbers opgelet!

Winterregeling:

– Buitenlessen dagelijks mogelijk op afspraak.
– Regelmatig toertochten in het weekend. Actuele info op Facebook.
– Zwembadlessen: actueel nieuws te vinden onder Pooltraining

SUPSteyl

Je kunt bij ons terecht voor de meest hippe kleding op het gebied van Suppen en Surfen maar ook voor Gadgets! Hierbij valt te denken aan leashes, paddlebags etc. Howzit is 1 van de merken die wij vertegenwoordigen. Van oorsprong uit Hawai en bekend om zijn goede bescherming tegen de zon (UV50) en zijn comfortabele pasvorm. Maar ook voor het Noorse merk Kari Traa en onze eigen Protest met zijn felle mooie kleuren kunt u bij ons terecht. In eerste instantie alleen voor vrouwen.  

Boot Holland| 9 tm 14 februari 2018| WTC Leeuwarden, Friesland |

U kunt ons bezoeken op het FUN Paviljoen tijdens de Boot Holland show! Met Kite-boarding, WindSurfing, SUPpen, Flyboarding, Groot zwembad om te testen, Longboards, Zeil-simulator met een echte optimist, Waterskieen en nog veeeeeel meeeer!! Waaronder kleding en poncho’s.

Nu officieel te verkrijgen: de SUPAway Poncho!

Makkelijk, warm en snel aan te trekken na het Suppen, zwemmen, kiten of welke sport dan ook! En natuurlijk een ‘must’ op de camping. Op maat gemaakt en te krijgen in vele kleuren. Voor meer informatie graag een berichtje naar info@supawaygrou.nl of een belletje/appje naar 06-53318760.

img_0703   img_0695 img_0505

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk promoot SUPAway ook de SUPSkin. Een gear die gemaakt wordt in Oostenrijk en te gebruiken is bij iedere temperatuur. Wat is er nu mooier dan dat je in de winter gewoon door kunt blijven varen. Het gaat van droogpakken tot shirts, shorts en petten. Voor meer info hierover kun je terecht op de website van SUPSkin of ons even bellen.

Comments are closed