Wie zijn wij?

SUP Away is een veelzijdige SUP school opgericht in augustus 2013. Er is sprake van een brede doelgroep met ieder een andere motivatie voor de fysieke uitdaging. Wij bieden beginnerslessen, vervolglessen, teamtrainingen, bedrijfsuitjes, techniek, paddlefit, pilates, clinics en nog veel meer.

Uniek zijn de coachingsactiviteiten. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘Lessen’.

Anders zijn de SUP bootcamps! De bootcamps zijn een gemeenschappelijke activiteit van SUP Away Heerenveen en SUP Away Grou. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘Bootcamp & Techniek’. Zoals je ziet biedt Sup Away voor jong en oud, beginners en professionals, sportievelingen en bankzitters de mogelijkheid om kennis te maken met de SUP sport. Er is persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Er kan worden voorzien in individuele wensen op fysiek en mentaal gebied. Het fysieke deel is de aanzet tot een mentale verandering. SUP Away gaat voor een gezond lichaam en gezonde geest en dat allemaal met plezier!

SUP Away Grou werkt met ervaren instructeurs:

Aukje Postma
(eigenaresse) is in het bezit van de diploma’s:

  • ISA, instructor of the International Surfing Association,
  • First Aid,
  • ASI Water Rescue, ASI Stand Up Paddle Instructor Level 1, Enclosed Flat Water en ASI Stand Up Paddle InstructorLevel 2, Exposed Water,
  • SUP-instructeur 3 Vlakwater van het Koninklijk Nederlands Watersportverbond.
  • Functional Paddling, level 1 certified trainer,
  • Paddlefit SUP Instructor,
  • Instructor SUPilates by Paddlefit.

Yannic de Wit, in het bezit van First Aid, ASI Water Rescue, Gediplomeerd SUP Instructor en afgestudeerd aan de Hanze Hoge School voor Sport, management en gezondheid. In het bezit van diploma’s, competenties en didactische vaardigheden in diverse sporten.

De andere instructeurs zijn Ypie Duursma-Groenewoud gediplomeerd Instructor SUPilates by Paddlefit en Fleur Evelijn Kamp gediplomeerd SUP-instructeur 3 Vlakwater van het Koninklijk Nederlands Watersportverbond.

img_1164

foto (13)

img_5542

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.